BLOG


21.8.2014

Syksy!

Hurmaavan helteinen kesä oli täynnä aurinkoa ja upeita keikkoja. Myös nunnat heittivät kaapunsa naulakkoon ja vaihtoivat ne värikkäisiin kesämekkoihin ja shortseihin. Kesän kohokohta oli tietysti Berlin Nunin täpötäysi keikka Porijazzeilla, jonka jälkeen saimme nautiskella pitkän viikon parhaista kotimaisista ja ulkomaisista huippuartisteista ja yhtyeistä – ja tietysti myös toistemme virkistävästä seurasta. Helsingissä nautimme myös täysin sydämin upeasta Loosen keikasta ja iltapäivästä Espan lavalla aurinkoisesti hymyilevän yleisön seurassa.

Näin aurinkoisen kesän jälkeen onkin helppo palata jälleen sorvin äärelle, joka tässä tapauksessa on Petri Koskimäen Studio Dramatic Sounds Tampereella. Riemuiten julkistamme ilouutisen siitä, että olemme saaneet mahdollisuuden työskennellä mahtavan muusikko-tuottaja-teknologi-säveltäjä -monitoimimiehen Kristian Sunisen kanssa, joka on nyt Berlin Nunin historian ensimmäinen tuottaja! Hänen kanssaan hiomme herkkua korvillenne studiolla tämän viikon ajan ja projekti julkistettakoon syksyn kuluessa. Sen verran paljastamme, että luvassa on jotain aivan uutta ja jännittävää. Olemme todella innoissamme, tästä tulee mahtavaa!

Tuleva vuosi on siitäkin poikkeuksellinen, että keskuudestamme kaksi nunnaa karkaa ulkomaille vaihtoon, Kaisa Yhdysvaltoihin ja Adele Hollantiin. Tämä ei kuitenkaan ole suru-uutinen, sillä Berlin Nun ei suinkaan jää vuodeksi tauolle. Yhtyeemme on saanut joukkoihinsa lisävahvistusta, kun kaksi upeaa muusikkoa – Anni Thomsson (alttosaksofoni) ja Maria Rantanen (basso) – tuovat oman panoksensa Berlin Nuniin. Mahtavaa vaihtoa Kaisa ja Adele – lämpimästi tervetuloa bändiin Anni ja Maria!

Näillä aineksilla kohti raikasta ja värikästä syksyä! Nähdään taas pian!
Rakkaudella, Berlin Nun <3

13.4.2014

Kevät!

Hei rakkaat ystävät! Tänään pienten noitien laskiessa iloisesti karkkisaalistaan myös nunnien on nähty pitävän vuotuista kevätkokoustaan!

Kevät on alkanut melkoisella radiohiljaisuudella, mutta ei syytä huoleen: Berlin Nun ei suinkaan ole ollut mesikämmenen kainalossa talvilevolla, vaan keräämässä voimia entistä maukkaampiin rutistuksiin kesän kynnyksellä!

Olemme työstäneet upeaa uutta materiaalia, joka on jotain niin herkullista ja raikasta, että emme meinaa millään jaksaa odottaa kesän keikkoja! Berlin Nunilla on myös takataskussaan aivan uusia tuulia ja kujeita, joista lisää myöhemmin. ;)

Stay tuned!

XOXO Berlin Nun, Mari
11.4.2014

Blogi on avattu! Tervetuloa lukemaan nunnien uusimmat kuulumiset!Berlin Nun

Kuvat: Veikko Kähkönen
Meikit ja hiukset: Annamari Elsilä ja Krista Mäenpää